vineri, 24 august 2012

Monumente funerare mai ieftine

Reduceri de pret la cruci

Cruci de marmura si granit mai ieftine

 Important de retinut - pentru comanda produselor sau apelarea la serviciile firmei noastre accesati site-ul http://marmura-granit.luxdesign28.ro si contactati-ne telefonic la numerele afisate pe site !

Acum putin timp am facut reduceri de preturi pentru mai multe modele de cruci de marmura si monumente funerare din granit. Reducerile mai sus mentionate le gasiti pe site-ul crucimarmura.ro. Pe site gasiti o oferta variata atat ca dimensiune - cruce pentru o singura persoana cu 2 ghivece sau pentru 2 persoane, monument funerar dublu, gasiti cruci funerare pentru cultele: ortodox (cu cap trifoi), greco catolic si romano catoli (cu cap drept), protestant si neoprotestanti - baptisti, penticostali, etc.

Serviciile oferite de firma noastra nu se opresc la comercializare acestor produse. Prelucrarea marmurei si a granitului este domeniul de activitate principal.

Realizam pentru clientii care sunt interesati urmatoarea gama de produse: glafuri de marmura, pervaze, placaje, balustrii, trepte, contratrepte, seminee pentru interiorul casei dvs., balustrade, glafuri, placaje, realizam statui, busturi, monumente si locuri de veci, dupa schite, modele sau poze, spartura din diferite pietre de marmura, granit etc., placari balustrade, mana curenta, capace si borduri din marmura masiva, felinare lumanari si vaze si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu